Skip to main content

Hyvä kokous – tuloksia tehokkaasti ja hyvää mieltä

Hyvä kokous on parhaimmillaan tehokkaasti tuotettuja tuloksia hyvässä ilmapiirissä. Hyvin valmisteltu sisältö, innostava ympäristö ja raikkaat kokoustarjoilut tukevat hyvään lopputulokseen pääsemistä.

Kulttuuritalon kokoustilat ja -palvelut tukevat hyvää kokousilmapiiriä ja kannustavat raikkaudellaan tehokkuuteen.

Kokouspäivän jälkeen on kiva tehdä yhdessä jotain aivan muuta. Parhaimmillaan hyvän päivän päätteeksi on tehty hyviä päätöksiä, päätetty toimenpiteistä, kasvatettu yhteisöllisyyttä ja pidetty hauskaa.

Saat kauttamme kokousten oheen monenlaista ohjelmaa samalla kun varaat meiltä kokouksen. Tutustu eri vaihtoehtoihin.

Lataa esite

LINNANMÄEN TYÖHUVINVOINTIPAKETTI PIDENTÄÄ TYÖIKÄÄ

Kulttuuritalon naapurissa on Suomen ykkösmatkailukohde, joka tarjoaa monenlaista hauskaa tekemistä myös aikuisille työporukassa. Yhteishenki paranee, kun porukalla ratkotaan tehtäviä, tsempataan kaveria, kisaillaan ja nauretaan. 

Lataa esite

Loistoluennot ja -valmennukset, asiaa huumorilla höystettynä

Loistoluennot ja -valmennukset, asiaa huumorilla höystettynä.
Loisto-Johannien kanssa matkataan huipulle yhdessä, erilaisuutta hyödyntäen ja toisiamme kannustaen. Luentoja ja valmennuksia, jotka osallistavat ja herättävät tunteita. Johannat ovat innostavia valmentajia, joiden tavoitteena on johdattaa kuulijat uusien oivallusten äärelle. Tarinoita, jotka pistävät miettimään. Valitse suosikkisi: Stressivex pehmein keinoin, Karismaattinen työyhteisö tai Vaikuttava vuorovaikutus.

Lataa esite

Kokous & Show

Kulttuuritalossa voi yhdistää luontevasti kokouksen ja iltatapahtuman. Järjestä iltapäivän kestävä kick off tai kokous jonka jälkeen nautitaan illallinen talon ravintolassa. Illallisen jälkeen siirrytään yhdessä nauttimaan tapahtumasta Kulttuurtialon legendaariseen Aalto-saliin.

Lataa esite

Arvaa mitä?

Hauska ja ryhmäyttävä arvoituspeli

Kulttuuritalon tiloissa järjestettävä „Arvaa mitä?“ on hauska arvoitusshow, jossa painottuu tiimin kommunikaatio ja luova ajattelukyky.

Osallistujat pääsevät ratkaisemaan erilaisia hauskoja arvoituksia pakopelihuoneen hengessä sekä nauttimaan maittavan päivällisbuffetin.

Ohjelma koostuu useasta eri osuudesta aina tietovisasta Kulttuuritalon salaisten kolkkien tutkimiseen. Jokainen osio kerryttää pisteitä ja lopussa kruunataan pelin voittajatiimi.

Kesto: n. 2,5 tuntia + ruokailu. Osallistujamäärä: 20-100 hlö tai sopimuksen mukaan.

Lataa esite

A meeting with Alvar Aalto

Alvar Aallon suunnittelemassa Helsingin Kulttuuritalossa on nyt mahdollisuus järjestää kokous Aallon arkkitehtuurin teeman mukaisesti.

KOKO PÄIVÄN KOKOUS
Kokouspakettiin sisältyy herkullinen ja monipuolinen delipöytä, joka mahdollistaa joustavat kahvihetket kokouksen lomassa. Tehokkaan aamulähdön ja virkistävän iltapäiväkahvin välissä nautitaan ravitseva buffetlounas teille sopivassa kohdassa.

Kokouspäivä huipentuu opastettuun kierrokseen Kulttuuritalossa ja päivälliseen Alvar Aallon upean arkkitehtuurin ympäröimänä. Mukaansa kokousvieraat saavat  Alvar Aalto tuotelahjan.

A meeting with Alvar Aalto. Hinta alk. 159€ / hlö +alv.

Puh. 044 5566 192
myynti@kulttuuritalo.fi

Lataa esite

Läpimurto

Energinen ja jännittävä mysteeritapahtuma Kulttuuritalolla 

Olette ylikonstaapeli Hinzin kokelasryhmä ja tehtävänne on selvittää kaupunkia vaivannut rikosaalto. Lukuisia ryöstöjä, murhayritys ja neljä vedenpitävää alibia laittavat taitonne koetukselle.

Etsikää käsiinne tarvitsemanne johtolangat, käyttäkää loogista päättelykykyänne ja selvittäkää teon taustat, tekijä ja motiivi. Mikä alibeista pitää sisällään yllättävän aukon?

Läpimurto on hauska ja vauhdikas mysteeritapahtuma, jonka aikana pääsette ratkomaan erilaisia arvoituksia ja tehtäviä.

Tapahtuman lopuksi palkitaan eniten pisteitä kerännyt ja tapauksen onnistuneesti ratkaissut joukkue.

Kesto: 2,5 tuntia + ruokailu. Osallistujamäärä: 20-54 hlö.

Lataa esite

VARAA NYT tai pyydä tarjous!

Puh. 044 5566 192
myynti@kulttuuritalo.fi