Skip to main content

STURE4

Ravintola toimii legendaarisen Helsingin Kulttuuritalon sydämenä.
Ravintolamme hoitaa kaikki Kulttuuritalon kokoustarjoilut ja tapahtumien illalliset sekä väliaikatarjoilut. Päivisin ravintola toimii lounasravintolana, päivittäin vaihtuva maukas lounasbuffet. Kaikki tarjoilut valmistetaan omassa keittiössämme, rehellisiä makuja unohtamatta.

Ravintola tarjoaa maistuvaa lounasta arkisin klo 11-14.

Kulttuuritalon ravintola toimii myös kohtaamispaikkana ennen tapahtumaa eli sovi treffit Bistroon ja tule nauttimaan pientä purtavaa tai lasilliselle tapahtumapäivänä.

Lauantaisin tarjolla Brunssi klo 11-14 lue lisää tai  VARAA PÖYTÄ

Brunssikattauksemme on keittiömestarimme kauden parhaista raaka-aineista rakkaudella valmistama makumatka Kulttuuritalon historiaan, modernilla säväyksellä maustettuna. Klassikot ovat klassikkoja hyvästä syystä, ja meillä pääset maistelemaan myös tulevia brunssiklassikoita – kuohuvaa unohtamatta.

TUTUSTU PALVELUIHIMME 

100-paikkaisessa ravintolassa voit järjestää kahvituksia, cocktail-tilaisuuksia ja illallisia. Voit myös varata ravintolan käyttöösi yksityistilaisuuteen.

Varaa väliaikatarjoilut etukäteen niin vältät jonotuksen paikan päällä.
Ryhmille (yli 10 henkilöä) suosittelemme aina varauksen tekemistä etukäteen.
Väliaikavaraukset voi tehdä online-varauksena tai myyntipalvelusta (avoinna ma-pe klo 9.00-15.00) p. 044 5566 197 tai ravintola@kulttuuritalo.fi

Tutustu väliaikatarjoiluihin varaa tarjoilut -linkin kautta.

Valituissa tapahtumissa on tarjolla runsas Dinner & Show-illallinen. Illallinen on katettuna 2h ennen esityksen alkamista.

Huom. Kaikkiin tapahtumiin ei ole illallistarjoilua, tarkista tarjoilut tapahtumavarauksestasi.

Varaa tarjoilut tästä